HR specialist inom arbetsrätt sökes för uppdrag i city

HR specialist inom arbetsrätt sökes för uppdrag i city

Vi söker för kunds räkning en arbetsrätts konsult för uppdrag i ca 6 månader med start omgående. Kunden är placerad i Stockholm city och är ett globalt samt värderingsstyrt bolag.

Arbetsbeskrivning

Företagets huvudkontor håller på att se över och samordna många HR strategiska frågor varav arbetsrätt är ett utav de prioriterade områdena. Uppdraget består av kartläggning och analys av nuvarande rutiner och policys samt ge förslag på nya och modifierade policys och processer inom arbetsrättsområdet. Du kommer även att vara bollplank till nuvarande arbetsrättsspecialist och chefer inom arbetsrättsområdet.

Du kommer att tillhöra ett team och jobba i ett gemensamt projekt som kommer att se över nuvarande HR processer. Arbetet innefattar både strategiska och operativa arbetsuppgifter till verksamhetens huvudkontor som består av tjänstemän.

Vem är du

Du har någon form av HR-utbildning alternativt juridisk utbildning och flerårig erfarenhet inom arbetsrättsområdet Det är meriterande med erfarenhet från större och gärna internationell verksamhet. Du är en van interims konsult och har eget bolag.

Ansökan

Vi läser ansökningar löpande och ser gärna att du skickar in din ansökan omgående på ansokan@holmrekrytering.se

Frågor om tjänsten besvaras av Viveka Holm på Holm rekrytering tel:0790744099 eller viveka@holmrekrytering.se

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *