Utbildning

Utbildning i rekrytering och HR

Utbildning Rekrytering är en tjänst som vi på Holm Rekrytering tillhandahåller till företag som är intresserade av att veta mer om värderingsstyrd rekrytering.

Jag brinner för att dela med mig av mina erfarenheter och arbeta med människor!

Allt detta har jag förmånen att kombinerar i mina utbildningar och föreläsningar. Jag är en erfaren och engagerad lärare som har förmågan att nå ut till deltagarna, skapa ett engagemang och erbjuder en öppen och tillåtande miljö som skapar lärande. 

Vi utbildar inom värderingsstyrd rekrytering

Holm Rekrytering erbjuder öppna samt företagsanpassade utbildningar och föreläsningar i värderingsstyrd rekrytering och långsiktig kompetens försörjning.

Värderingsstyrd rekrytering lämpar sig för företag som är eller är på väg att bli värderingsstyrda. Fördelen med värderingsstyrd rekrytering är att du matchar kandidaterna mot företagskulturen vilket genererar lönsamma beteenden och långsiktig personalpolitik.

Skräddarsydda utbildningar i rekrytering
De skräddarsydda utbildningarna innebär att vi tillsammans med dig som kund tar fram en process och metod för rekrytering som är anpassat till er företagskultur, värderingar och förväntade beteenden.

Utbildningen tar ca 3 timmar. Ett vanligt upplägg är en kortare föreläsning om vad värderingsstyrd rekrytering är och därefter en workshop med cheferna där företagskulturen bryts ned till förväntade beteenden och case senario frågor tas fram för att använda sig av vid intervju med kandidater.

Öppna utbildningar i rekrytering och HR
Digitalutbildning via Diploma-https://diplomautbildning.se/utbildning/varderingsstyrd-rekrytering-som-affarsstrategi-1

Rekryteringsutbildning på Folkuniversitetet. www.folkuniversitetet.se

Vid sex tillfällen delar jag med mig av mina erfarenheter som rekryterare och arbetar med riktiga rekryterings case. Där vi följer alla steg i en rekryteringsprocess för att göra det så verklighetsanpassat som möjligt. Föreläsningar kombineras med praktiskt arbete och gruppövningar enligt learning by doing.

Citat från elev från utvärdering av Folkuniversitetet;
” Kursen uppfattades väldigt professionellt, roligt och givande. Kursledaren: engagerad, stort engagemang, driven, pålitlig, visste sin sak och gav enormt mycket kunskap och visdom och framför allt så brydde hon sig om alla deltagare och det märktes att hon har ett stort hjärta”

Är ni intresserad och vill veta mer om Värderingsstyrd Rekrytering? Vill ni skapa lönsamma beteenden och långsiktiga personalpolitik?

Då är utbildning i Värderingsstyrd Rekrytering något för er!

Utbildning till HR Business Partner.http://www.folkuniversitetet.se. Utbildningen omfattar 15 halvdagar. Där vi går igenom alla delar inom ARUBA- attrahera, rekrytera, utveckla, behålla och avveckling av medarbetare.

Kontakta Holm Rekrytering om du vill veta mer om våra utbildningar.