Interim

Vi erbjuder interim management

Interim betyder “tills vidare” och betecknar något som gäller tillfälligt under en övergångstid. Holm Rekrytering erbjuder interims konsulter inom HR och Ekonomi.

Vi erbjuder interim management
Att anlita en interims konsult är en kostnadseffektiv åtgärd. En person som kan se objektivt på verksamheten och utifrån sina erfarenheter komma med förslag på åtgärder som behöver att göras för att utveckla verksamheten vidare. Alternativt kan konsulten upprätta en funktion och förvalta den i väntan på ny permanent personallösning.

Hos oss hittar ni erfarna och professionella konsulter som snabbt kan sätta sig in i verksamheter och leverera med hög kvalitet och det som efterfrågas. Vi matchar rätt konsult efter era behov. Vi vet vilka typer av uppdrag som passar dem bäst utifrån deras tidigare erfarenheter och drivkrafter och kan matcha dem mot dina behov.

Våra konsulter arbetar deltid till heltid. Oavsett om ni har en mindre eller större verksamhet så anpassas omfattningen utav era behov som kund.

Holm Rekrytering arbetar endast med interim konsulter som har lång och gedigen erfarenhet inom HR och Finance. Alla är egna företagare och ”giggare” och är måna om sina egna varumärken och att bidra till affärsnytta hos våra kunder. Ring 079-0744099 eller skrolla ned till kontaktformuläret för en kostnadsfri konsultation.

Exempel på interim management uppdrag
Det kan vara i väntan på ny chef som ska rekryteras, vid olika omställningsprojekt, alternativt överbelastning.

Våra värderingar
Happy, Happy, Happy! Genom ömsesidig respekt, transparens och glädje skapar vi affärsnytta och mervärde för individ och företag.

Vi tror på matchning mellan konsult och kund. “Alla är rätt personer men alla passar inte in överallt”. När du anlitar oss kan du lita på att vi matchar rätt konsult efter dina behov. Det kan vi göra eftersom vi lär känna alla våra konsulter och vet vad de är bra på och var de bäst passar in i för sammanhang.

HR-nätverket Happy, Happy!

Eftersom det är viktigt att våra konsulter håller sig uppdaterade inom sitt området arbetar vi kontinuerligt med kunskapsöverföring och nätverkande för våra duktiga konsulter.