Affärsområdesansvarig stadsbyggnad

Vill du vara en nyckelperson i ÅWL Arkitekters satsning på samhällsutveckling genom arkitektur? Motiveras du av att vara med och påverka och göra skillnad? Sök då tjänsten som affärsområdesansvarig inom stadsbyggnad hos ÅWL Arkitekter!

I denna rekrytering samarbetar vi med Holm Rekrytering AB.

Om ÅWL Arkitekter

ÅWL Arkitekter är ett av Sveriges ledande arkitektkontor. Företaget startades 1983 och har idag drygt 100 arkitekter, landskapsarkitekter, inredningsarkitekter och ingenjörer. Vi har lång erfarenhet av att rita bostäder, hus och livsmiljöer, från koncept till färdig bygghandling. Vi har idag kontor i både Stockholm och Norrköping.

Vi befinner oss nu i en spännande och intensiv utvecklingsperiod då vi breddar och stärker vårt erbjudande inom stadsutveckling.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som vill ha en aktiv roll i vår framtida utveckling.

Som Affärsområdesansvarig Stadsbyggnad ska du arbeta proaktivt och långsiktigt med att utveckla vårt erbjudande inom stadsbyggnad samt säkerställa kunskapsutvecklingen och kunskapsöverföringen inom kontoret. Du vill synas utåt och ta en del i samhällsdebatten kring byggandet av framtida städer och livsmiljöer. Du ska även ha en ambition och förmåga att inspirera internt för att öka kunskaper och nyfikenhet inom ämnet. Vi ser att du kan projektleda olika typer av kompetenser och sätta ihop team för att nå bästa resultat i varje uppdrag, allt ifrån tidiga skisser och detaljplaneskeden till komplexa strukturplaner.

Vem är du

Vi söker dig som delar våra värderingar och passar in i vår företagskultur. ÅWL är en värderingsstyrd verksamhet. Mångfald, utveckling och initiativkraft är centralt i vår företagskultur. Våra ledstjärnor är:

Vi vill påverka – Verksamheten och dess individer ska vilja ha ett aktivt förhållningssätt till arbetet och en vilja vara med och påverka samhällsutvecklingen.

Vi tar initiativ – Alla idéer prövas och uppmuntras. Det är högt i tak och varje medarbetare ska kunna bidra oberoende av kompetens- och expertisområde för att säkerställa värdeskapande lösningar.

Vi är omtänksamma – På ÅWL ser man människan som en helhet. Yrkesliv och privatliv ska kunna kombineras. Det finns stor individuell frihet att planera och verka på sin arbetsplats. Likaså finns en genuin omtanke om varandra där man stöttar och hjälper varandra och tar tillvara på varandras olikheter och kompetenser.

Därutöver söker vi dig som är arkitekt av något slag och har erfarenhet av större stadsutvecklingsplaner.

Ansökan

Vi läser ansökningar löpande och ser gärna att du skickar in din ansökan omgående på ansokan@holmrekrytering.se

Frågor om tjänsten besvaras av Viveka Holm på Holm rekrytering tel:0790744099 eller viveka@holmrekrytering.se

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *