Från min You Tube kanal

I denna film beskriver jag hur jag arbetar med värderingsstyrd rekrytering och hur du får medarbetare som passar in i din företagskultur.

I den här videon berättar jag om Holm rekrytering och vad vi arbetar med! För mer information besök gärna min hemsida och sociala plattformar!

I den här videon möter vi Maria Wagenius som är HR konsult inom Holm Rekrytering. För mer information besök gärna min hemsida och sociala plattformar!

I den här videon möter vi Yvonne Björck som är HR konsult inom Holm Rekrytering. För mer information besök gärna min hemsida och sociala plattformar!

I den här videon möter vi Kerstin Wejlid som är HR konsult inom Holm Rekrytering. För mer information besök gärna min hemsida och sociala plattformar!

I den här videon möter vi Micaela Olsson som är lönespecialist konsult inom Holm Rekrytering. För mer information besök gärna min hemsida och sociala plattformar!

Här berättar jag lite grann om värderingsstyrd rekrytering. Vill du veta mer om detta så kan du läsa min bok – Värderingsstyrd rekrytering som affärsstrategi!

I den här videon ger jag dig en bild av fördelar med en tydlig företagskultur!

Här berättar jag om 8 tips hur man tar fram en personalidé!

I den här videon pratar jag om dagens utmaning för alla arbetsgivare som är att attrahera och behålla medarbetare!

I den här videon berättar jag om vad det är som lockar millenials idag!

Hur tar man fram en vinnande företagskultur? I den här videon ger jag 6 konkreta tips i hur du kan bygga din vinnande företagskultur.

I den här videon pratar jag om hur jag ser på företagskultur och affärsstrategi!