Utbildningar

Vi utbildar inom värderingsstyrd rekrytering


Jag brinner för att dela med mig av mina erfarenheter och arbeta med människor!

Allt detta har jag förmånen att kombinerar i mina utbildningar och föreläsningar. Jag är en erfaren och engagerad lärare som har förmågan att nå ut till deltagarna och skapa ett engagemang samt en öppen och tillåtande miljö som skapar lärande. 

Holm Rekrytering erbjuder öppna samt företagsanpassade utbildningar och föreläsningar i värderingsstyrd rekrytering och långsiktig kompetens försörjning.

Värderingsstyrd rekrytering lämpar sig för företag som är eller är på väg att bli värderingsstyrda. Fördelen med värderingsstyrd rekrytering är att du matchar kandidaterna mot företagskulturen vilket genererar lönsamma beteenden och långsiktig personalpolitik.

Skräddarsydda utbildningar

De skräddarsydda utbildningarna innebär att tillsammans med dig som kund tar vi fram en process och metod för rekrytering som är anpassat till er företagskultur, värderingar samt förväntade beteenden.

Utbildningen tar ca 3 timmar. Ett ett vanligt upplägg är en kortare föreläsning om vad värderingsstyrd rekrytering är och därefter en workshop med cheferna där företagskulturen bryts ned till förväntade beteenden och case senario frågor tas fram för att använda sig av vid intervju med kandidater.

Öppna utbildningar

Rekryteringsutbildning på Folkuniversitetet. www.folkuniversitetet.se

Vid sex tillfällen delar jag med mig av mina erfarenheter som rekryterare och arbetar med riktiga rekryteringscase. Där vi följer alla steg i en rekryteringsprocess för att göra det så verklighetsanpassat som möjligt. Föreläsningar kombineras med praktiskt arbete och gruppövningar enligt learning by doing.

Är ni intresserad och vill veta mer om Värderingsstyd Rekrytering? Vill ni skapa lönsamma beteenden och långsiktiga peronalpolitik?

Då är utbildning i Värderingsstyrd Rekrytering något för er!

Kontakta Holm Rekrytering om du veta mer om våra utbildningar i rekrytering.