Inbjudan Lunchwebbinarium 6 oktober kl.11.30-12.30 Attrahera de rätta medarbetarna och se ditt företag växa

Vi har alla varit där. Du har anställt någon med perfekt CV och kompetens, men inom några månader är de inte i linje med företagskulturen och du står inför en ny rekryteringsprocess. Varje gång det händer så, rinner pengar ut ur företagskassan.

Personalkostnaderna är oftast den största kostnaden i ett företag och personalomsättning kostar stora pengar. 

Hur kan du göra för att minimera dessa stora kostnader hos er? Hur kan ni säkra upp och skapa en mer hållbar arbetsplats där medarbetare trivs och stannar kvar under en något längre tid?

Vill även du arbeta strategiskt för att identifiera rätt medarbetare som passar in i er företagskultur och bygga en hållbar business där individer trivs och blomstrar?


Agenda:

  • Företagskulturens betydelse för en lyckad rekrytering
  • Identifiera lönsamma beteenden och ta fram en personal idé
  • Arbetsgivarlöfte och förväntningar på medarbetare
  • Värderingsstyrd rekryteringsmetod med case beskrivning

Om föreläsaren Viveka Holm

Jag brinner för att dela med mig av mina erfarenheter av lyckade rekryteringar. Min mission är att stötta företag att bli ännu mer lönsamma genom en god och välplanerad personalstrategi.

Jag är utbildad personalvetare, lärare och författare och har tjugo års erfarenhet av rekrytering, talent management och organisationsutveckling. 2017 skrev jag boken “Värderingsstyrd rekrytering som affärsstrategi” utgiven av Liber.

Under flera år har jag samarbetat med värderingsstyrda bolag och under webbinariet kommer jag att dela med mig av dessa erfarenheter

Datum: fredagen den 6 oktober kl.11.30-12.30

Plats: Teams

Anmälan: Senast 2 oktober, viveka@holmrekrytering.se

Kontakta Viveka Holm för mer information på 0790-744099

Hjärtligt välkomna!

Viveka