Inbjudan Frukostseminarium 26 november HR-Revision

Har du en välfungerande HR-funktion? Är du säker på att ditt företag följer lagar och bestämmelser inom HR? Vi kan besvara dina frågor och räta ut frågetecknen.

HR-revisionen ger dig en övergripande bild över HR-områdets alla delar, både ur ett strategiskt såväl som ett operativt perspektiv. Du får en neutral part som med nya ögon gör en analys av din verksamhet och kommer med rekommendationer på ert nästa steg inom HR-området.

Holm Rekryterings ambition är att stötta verksamheter att bli än mer lönsamma genom en god och välplanerad personalstrategi. Som ett led i detta har vi tagit fram konceptet HR-revision.

Agenda för frukostseminariet:

  • Vad är en HR-revision
  • Vilka behöver en HR-revision
  • Hur genomförs en HR-revision
  • HR-processen kopplat till rätt IT-verktyg
  • Tydliga riktlinjer och regelverk skapar hållbar vinnarkultur

Om föreläsarna:

Viveka Holm är utbildad personalvetare, lärare och författare. Hon har tjugo års erfarenhet av rekrytering, talent management och organisationsutveckling. I dag driver Viveka bolaget Holm Rekrytering och Interim Management.

Åsa Lovén har sin bakgrund i P-linjen och har jobbat med IT-stöd inom lön och HR i många år. Åsa har varit projektledare vid implementation av nya system, interim lönechef genomfört översyn av HR- och lönefunktioner. Hösten 2019 utkommer hennes andra bok om mervärde och tjänster inom HR och lön. Hon verkar i sitt bolag LovOrg Utveckling AB.

Svante Lindbäck, processande jurist i domstol med inriktning mot arbetsrätt med mer än femton års erfarenhet av avtalstolkning och arbetsrätt. Utöver sin roll som konsultande jurist har Svante en bakgrund som entreprenör där han har grundat och drivit upp ett bolag till ett idag medelstort bolag. Svante driver i dag bolaget Klarspråk.

Ulrik Friberg har en bakgrund som yrkesofficer i armén. 31 år inom hela HR området bl.a. som Nordisk HR direktör, Hr manager, förhandlare och Comp & ben. Genomfört ett stort antal HR revisioner. Han verkar i sitt bolag Friberg Consulting.

 

Datum: Tisdagen 26 november kl.08.00-10.00

Plats: Klarspråk, Birger Jarlsgatan 2, kod 1556, fem trappor

Frukost serveras mellan kl:08.00-08.30.

Anmälan: Senast 20 november, viveka@holmrekrytering.se

Välkommen!

Önskar Viveka, Åsa, Ulrik och Svante