Redovisning- och löneansvarig sökes till Firefly

Vill du arbeta i ett teknikledande företag som har kvalitet, kundfokus och engagemang som kärnvärde? Trivs du med att arbeta i en internationell miljö? Är du en självgående redovisningsekonom med erfarenhet av lön? Då kan det vara dig vi söker som Redovisning- och löneansvarig till Firefly!

I denna rekrytering samarbetar Firefly AB med Holm Rekrytering AB.

Om företaget:

Firefly är ett innovationsdrivet bolag med stor passion för briljanta high-tech lösningar för brandskydd inom processindustrin. Kort uttryckt; vi skyddar tillverkningsprocesser runt om i världen vilket sparar tid och pengar åt våra kunder. Det allra viktigaste är att vår teknik minimerar risken för explosioner och bränder vilket bidrar till säkrare arbetsplatser för människor världen över.

Firefly har idag försäljning till mer än 80 länder och kontoret är beläget i fräscha lokaler i Hammarby Sjöstad. Bolaget har 80 anställda och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Läs mer på www.firefly.se

 Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett team bestående av sju personer på ekonomiavdelningen och du rapportera till Ekonomichefen.

Rollen som redovisningsansvarig innebär ansvar för den löpande redovisningen, in- och utbetalningar samt bokslutsarbetet. Vi använder affärssystemet Visma Business. En stor del av bolagets försäljning är till kunder utanför Sverige och många inköp är från utländska leverantörer så verksamheten hanterar många olika valutor.

Löneansvar innebär löneadministration för bolagets medarbetare i löne-programmet Flex. Idag är vi 80 tjänstemän. Vidare ansvar du för inrapportering av löneuppgifter till myndigheter och pensions-försäkringsbolag.

Vem är du?

Vi söker dig som är Högskoleekonom alternativt har någon eftergymnasial redovisningsutbildning. Du har arbetat i minst tre år med löpande redovisning och bokslutsarbete samt har erfarenhet av löneadministration. Vi tror även att du har erfarenhet av internationell verksamhet med vana av att hantera olika valutor. Du trivs med att ha många olika kontaktytor internt och externt och du behöver kunna tala och skriva engelska och svenska mycket bra.

Vi söker dig som är noggrann och strukturerad i ditt arbete, har en positiv attityd och är engagerad i ditt arbete. Du är drivande och kommer med förslag på förbättringsåtgärder. Du har vidare en ödmjuk och prestigelös attityd.

Ansökan

Vi läser ansökningar löpande och ser gärna att du skickar in din ansökan omgående på ansokan@holmrekrytering.se

Frågor om tjänsten besvaras av Viveka Holm på Holm rekrytering tel:0790744099 eller viveka@holmrekrytering.se