HR-ansvarig med fokus på rekrytering till Firefly

Vill du arbeta i ett bolag som har som mål att ha engagerad och motiverad personal som trivs och utvecklas tillsammans med bolaget? Vill du ha en roll där man vill ha ett stort eget ansvar? Sök då tjänsten som HR-ansvarig till Firefly AB!

I denna rekrytering samarbetar Firefly AB med Holm Rekrytering AB.

Om företaget:

Firefly AB är ett svenskt världsledande brandsäkerhetsföretag som levererar högteknologiska system som upptäcker och minimerar risker för bränder och dammexplosioner. Fireflys patenterade och kundanpassade system och komponenter övervakar processer inom till exempel kraftvärmeverk, bioenergisektorn och mjukpappersindustrin men även kritisk infrastruktur så som tunnelbanesystem och vägtunnlar.

Firefly har idag försäljning i mer än 80 länder och huvudkontoret är beläget i fräscha lokaler i Hammarby Sjöstad. Bolaget har 80 anställda och är noterat på Nasdaq Stockholm First North. Läs mer på www.firefly.se

En viktig framgångsfaktor för Firefly är att medarbetarna har förståelse för lokala kulturer, språk och förhållande på de marknader bolaget verkar. Bland de anställda finns många nationaliteter representerade.

Arbetsuppgifter

Firefly växer och söker nu sin första HR-ansvarig som kan vara med att bidra till att utveckla verksamheten mot uppsatta affärsmål. HR-ansvarig innebär ett funktionsansvar för samtliga HR-frågor i verksamheten, från operativ till strategisk nivå.

Du kommer ansvara för bolagets rekrytering och stötta avdelnings-cheferna i rekryteringsprocessen och projektleda hela rekryterings-processen. Denna tjänst är en nytillsättning hos Firefly och i och med denna tjänst kommer du bli ansvarig för hela rekryterings-processen med headhunting, ansökningar och urval.

I rollen som HR-ansvarig kommer du också att ansvara för och stödja verksamheten med arbetsrättsfrågor, arbetsmiljö, kompetensutveckling och bolaget personalfrågor.

Du kommer driva bolagets ”employer branding”-arbete.

Du kommer arbeta tillsammans med företagets avdelningschefer gällande personalfrågor och personalärenden.

Du kommer rapportera till bolagets VD.

 Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av rekrytering och HR-arbete. Du skall ha goda kunskaper i både svenska och engelska. Du har PA-utbildning eller motsvarande kompetens. Erfarenhet från bolag inom teknikbranschen och erfarenhet från rollen som HR-ansvarig är meriterande.

Du är en god kommunikatör, gärna med erfarenhet från en internationell miljö.

Du är en förtroendeingivande person som känner dig trygg i din yrkesroll. Vidare är du drivande och engagerad i ditt arbete och trivs med stort ansvar och självständiga arbetsuppgifter. Du har en ödmjuk och prestigelös attityd och en mycket god samarbetsförmåga.

Ansökan

Vi läser ansökningar löpande och ser gärna att du skickar in din ansökan omgående på ansokan@holmrekrytering.se

Frågor om tjänsten besvaras av Viveka Holm på Holm rekrytering
tel: 0790744099 eller viveka@holmrekrytering.se