Försäljningsadministratör till Nynas AB

Motiveras du av att arbeta i ett värderingsstyrt bolag i en nordisk- och internationell miljö? Trivs du med kombinationen av arbetsuppgifter som kräver stor noggrannhet och kundkontakter samt att leverera hög service? Sök då denna tjänst på Nynas AB

I denna rekrytering samarbetar Nynas med Holm Rekrytering AB.

Om Nynas AB

Nynas är ett annorlunda oljebolag – vi vill nyttja olja, inte elda upp den.

Med omkring 1 000 medarbetare, produktionsanläggningar i Europa och Sydamerika samt kontor i över 30 länder, är Nynas inriktat på att forska om, producera och leverera nafteniska specialoljor och bitumen till en växande global marknad. Tillsammans med våra kunder har vi kunskapen att hitta nya tillämpningar och möta nya utmaningar som kan hjälpa till att forma vårt samhälle.

Vi utvecklar olja vidare för att skapa värde för våra kunder och den värld vi lever i.

Arbetsbeskrivning

Nynas behöver förstärka sin verksamhet med ännu en engagerad och serviceinriktad försäljningsadministratör. Du kommer att tillhöra försäljningsorganisationen och arbeta på den nordiska enheten inom Bitumen Nordic. Det är en mindre enhet där man arbetar i team för att leverera en hög och god service till sina kunder enligt Nynas värderingar Dedication, Cooperation och Proactivity.

Arbetet innebär både administrativa arbetsuppgifter såväl som interna- och externa kontakter som exempelvis;

-Fakturering, översyn och rättelser av order
-Lageravstämning, uppdatering och priser etc i ERP-system
-Kontroll av leverantörsfakturor
-Försäljnings administrativa uppgifter med ofta förekommande interna kontakter inom finans, logistik och försäljning
-Kontakt med externa parter såsom kunder och leverantörer

Vem är du

Vi söker dig som arbetat minst 1 år med administrativa arbetsuppgifter som exempelvis säljadministration eller ekonomi. Du har erfarenhet av att arbeta i ERP system samt Excel samt har goda kunskaper i engelska. Det är meriterande om du behärskar något annat nordiskt språk.

Som person är du proaktiv, noggrann och systematisk och motiveras av att arbeta med detaljer och siffror.  Du är en servicepersonlighet som stimuleras av kundkontakter och som trivs med att arbeta i team mot gemensamma mål. I övrigt har Du har en reflekterande och analytisk förmåga där du kan bedöma rimligheter i ditt arbete.

Nynas erbjuder dig

En familjär, trivsam och värderingsstyrd arbetsplats med möjligheter att lära av erfarna medarbetare och kollegor. En mångkulturell och internationell miljö med utvecklingsmöjligheter. Nynas startades 1928 och är en väletablerad arbetsgivare med kollektivavtal, försäkringar och friskvård.

Ansökan

Vi läser ansökningar löpande och ser gärna att du skickar in din ansökan omgående på ansokan@holmrekrytering.se

Frågor om tjänsten besvaras av Viveka Holm på Holm rekrytering tel:0790744099 eller viveka@holmrekrytering.se