Arbetsmiljökonsult sökes för uppdrag i Solna

Vi söker för kunds räkning en arbetsmiljökonsult för uppdrag i ca 6 mån. Uppdraget är under tiden då rekrytering genomförs på tjänsten.

Arbetsbeskrivning

Som Arbetsmiljöspecialist arbetar du strukturerat och målinriktat med att förbättra och förvalta verksamhetens arbetsmiljö- och hälsoarbete. Det innebär att du kommer att arbeta med övergripande arbetsmiljöfrågor som t.ex. att ta fram riktlinjer, verktyg och utbildningar, men även operativt arbete som t.ex. att stötta ledare med vardagliga arbetsmiljöfrågor, leda riskbedömningar och att utbilda.

Du kommer att vara ansvarig för att genomföra lagefterlevnad, lagtolkning inom arbetsmiljöområdet samt ansvara för arbetet med att leva upp till ISO 45001 krav i Sverige.

Vem är du

Du har någon form av HR-utbildning och erfarenhet från personalarbete samt har minst fem års erfarenhet av både strategiska och operativa arbetsmiljöfrågor. Du har arbetat med och har goda kunskaper av ledningssystem enligt ISO 45001, OHS AS 18001 eller annat ledningssystem

Det är meriterande med erfarenhet från större och gärna internationell verksamhet. Du är en van interims konsult och har eget bolag.

Ansökan

Vi läser ansökningar löpande och ser gärna att du skickar in din ansökan omgående på ansokan@holmrekrytering.se

Frågor om tjänsten besvaras av Viveka Holm på Holm rekrytering tel:0790744099 eller viveka@holmrekrytering.se