Kontakta oss

Vad gör en Interim HR?

En interim HR person kommer in och stöttar en organisation tillfälligt och ofta under bestämt tid. En interim HR är en konsult som erbjuder tjänster inom HR området. De kan gå in som HR chef, HR Business partner och eller som specialist inom många olika delar i HR. Som exempelvis rekrytering, arbetsmiljö, arbetsrätt eller compensation & benifits.

Vilka kompetenser har en interim HR konsult?

Ofta har de erfarna HR konsulterna breda generalistkunskaper inom HR. En interim Hr har ofta en högskoleutbildning inom Human Resources och flerårig erfarenhet inom HR. De har erfarenhet från alla delar inom HR samt har erfarenhet av flera olika organisationer, både svenska och internationella organisationer.

Framför allt så har en interim konsult ett konsultativt förhållningssätt och kan på så sätt identifiera behov och bli ett aktivt bollplank till sin uppdragsgivare.

Varför ska man anlita en interim HR?

Interim konsulten är opartisk och opolitisk och kan därför bidra på ett objektivt sätt. De har stor erfarenhet och vana av att snabbt sätta sig in i organisationen och kan skapa sig en bild av de behov som finns. En interim HR har en stor verktygslåda och kan därför bidra med många olika lösningar till sina kunder. En professionell HR interim har ett affärstänk och ser alltid till företags bästa för att kunna leverera en ännu mer lönsam affär.

Varför interim
Vi matchar rätt kandidat för dina behov

Hos oss hittar ni erfarna och professionella kandidater som snabbt kan sätta
sig in i verksamheten och leverera med hög kvalitet och det som efterfrågas.

Fyll i kontaktformuläret för att ställa en fråga eller en fri inledande konsultation.
Tel: 0790-744099 Epost: viveka@holmrekrytering.se