Boken ”Värderingsstyrd rekrytering som affärsstrategi”


Attrahera de bästa medarbetarna och se ditt företag växa!

Hur ska ett företag arbeta för att investera i rätt medarbetare? Vad ska företaget göra för att maximera nyttan av sin investering?

Forskning visar att företag som arbetar långsiktigt med sina värderingar och sin företagskultur lyckas bättre än andra. Att hitta rätt medarbetare handlar alltså inte bara om att få tag i rätt kompetens, utan också om att hitta den person som passar in i företagskulturen och som kan stå för företagets värderingar.

Värderingsstyrd rekrytering som affärsstrategi beskriver metoder och processer som leder till en lyckad rekrytering. Teorier varvas med praktiska exempel, och längst bak i boken finns mallar som hjälper dig att göra de bästa valen i rekryteringsprocessens olika steg

Varför har jag skrivit en bok i värderingsstyrd rekrytering?

”Jag älskar att dela med mig av mina erfarenheter och äta lära andra rekrytering. Ju mer min kund kan om rekrytering desto bättre samarbete och slutresultat”

 

För att köpa boken

Boken vänder sig till chefer och ledare som vill arbeta med rekrytering som en del av affärsstrategin. Håll utkik efter boken i internetbokhandeln, hos t ex adlibris.com eller bokus.com!